Spring til indhold

Den danske ambassade i Bukarest søger en akademisk medarbejder


Brænder du for at arbejde med internationale forhold og har du mod på at prøve kræfter med det diplomatiske arbejde på en lille ambassade? Så er du måske vores nye kollega i Bukarest.

Ambassaden varetager danske politiske, kulturelle og kommercielle interesser i Rumænien og Moldova. Vi er et lille dedikeret team, der lægger vægt på samarbejde, professionalisme og godt humør. Som medarbejder skal du bistå ambassadøren med det politiske, kulturelle og administrative arbejde.

Vi søger en kollega med akademisk baggrund i statskundskab eller lignende, der er kreative og har analytisk sans. Du har en god politisk forståelse, har interesse for international politik, og følger med i den europæiske udvikling, både i EU og i særdeleshed i Østeuropa. Du evner at kommunikere og kan begå dig på sociale medier. Endelig kan du håndtere administrative spørgsmål, budgetlægning, HR og IT, gerne med udgangspunkt i konkret erhvervserfaring.

Arbejdssprog er engelsk og dansk. Kendskab til rumænsk eller andre latinske sprog er en fordel.

Hvis du har mod på et udfordrende og lærerigt job i Rumænien skal du sende din ansøgning med et kort C.V. til buhamb@um.dk inden den 10. januar 2021.